Insajder uživo: Sporazum sa Cecom

Izvor: B92, 09.Maj.2011, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Insajder uživo": Sporazum sa Cecom

Beograd -- Da li je sporazum između tužilaštva i pevačice Svetlane Ražnatović napravljen u interesu države ili folk pevačice - tema je večerašnje emisije "Insajder uživo".

"Insajder uživo" traži odgovore na pitanja da li je sve to posledica političke zaštite i kakvu poruku država šalje ovakvim sporazumom.

Uživo u studiju B92 o ovoj temi govore v.d. predsednika Apelacionog suda Radmila Dragičević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dičić, portparol republičkog tužilaštva Tomo Zorić, novinar "Vremena" Miloš Vasić i bivši predsednik FK Obilić Žarko Nikolić.

Borislav Pelević, dugogodišnji prijatelj porodice Ražnatović, koji je pristao da bude gost, u međuvremenu se predomislio i po želji pevačice, odustao od učešća u emisiji.

Pozivamo posetioce B92.net/info da pošalju svoje komentare na sporazum Tužilaštva sa Svetlanom Ražnatović, kao i na tok emisije "Insajder uživo"; vaši komentari biće objavljeni tokom emisije koja je na programu TV B92 od 21 do 23 sata.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop Cece Ražnatović: Album za pamćenje i ljubav sa policajcem!

Izvor: Scandal.rs, 09.Maj.2011

Viši sud u Beogradu danas će odlučiti da li će prihvatiti sporazum o priznanju krivice između pevačice Svetlane Ražnatović i Višeg tužilaštva po kom bi dobila godinu dana kućnog zatvora i uplatila u državni budžet 1,5 milion evra. Nagodba će najverovatnije biti prihvaćena i dok čelnici...

Nastavak na Scandal.rs...

Zorić: Ne može se uticati na "Obilić" da traži odštetu

Izvor: TvojPortal.com, 09.Maj.2011

(press) Tužilaštvo ne može da utiče na fudbalski klub "Obilić" da upotebi svoje pravo i traži odštetu od bivše predsednice tog kluba, folk pevačice Svetlane Ražnatović, izjavio je večeras portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić. . . Oni su odlučili da to pravo ne iskoriste,...

Nastavak na TvojPortal.com...

ZORIĆ: NE MOŽE SE UTICATI NA "OBILIĆ" DA TRAŽI ODŠTETU

Izvor: Kurir, 10.Maj.2011, 00:54

BEOGRAD - Tužilaštvo ne može da utiče na Fudbalski klub "Obilić" da upotrebi svoje pravo i traži odštetu od bivše predsednice tog kluba, folk pevačice Svetlane Ražnatović, izjavio je večeras portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić...Oni su odlučili da to pravo ne iskoriste,...

Nastavak na Kurir...

Tomo Zorić: Ceci blaža kazna, jer je samohrana majka

Izvor: Blic, 10.Maj.2011

Portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić izjavio je sinoć u emisiji “Insajder” TV B92 da je prilikom odmeravanja visine kazne prema Svetlani Ražnatović primenjen pravni institut ublažavanja kazne. Zorić je objasnio da je kazna kućnog zatvora izrečena ispod zakonskog minimuma od dve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.