Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Idi dok si mlad” nije bila namenjena Ceci: Evo ko je trebalo da otpeva tu pesmu!

Poznate su anegdote o mnogim pesmama koje su odbili brojni pevači, da bi nekoliko meseci potom zažalili budući da su u izvođenjima drugih muzičara postajali vanvremenski hitovi. Osim sada već čuvene “Kukavice”, za koju se zna da su je odbile Vesna Zmijanac, Dragana Mirković i Mira Škorić, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je sada otkrila The post “Idi dok si mlad” nije bila namenjena Ceci: Evo ko je trebalo da otpeva tu pesmu! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZVEZDA VELIKOG SRCA: DRAGANA MIRKOVIĆ ZA BOŽIĆ DAROVALA SAMOHRANU MAJKU I DECU! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2019

Folk diva Dragana Mirković donirala je pakete sa hranom samohranoj majki  dvoje maloletne dece. Pevačica je mladoj samohranoj majki  dvoje maloletne dece  M.P. (24)  iz Kuršumlije opštini koja se nalazi na svega 25 kilometara od administartivne linije sa Kosovom i Metohijom donirala pakete sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.