ISTINA O SVAĐI CECE I LUKASA! Aca progovorio o NEPRIJATELJSTVU - Ona prati i ne prati...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA O SVAĐI CECE I LUKASA! Aca progovorio o NEPRIJATELJSTVU - Ona prati i ne prati...

Sada je sve jasno!

Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović bili su prijatelji dugi niz godina, a onda su se odjednom otpratili sa društvenih mreža.

Pevač i pevačica o ovome nisu govorili u javnosti, a mnogi sumnjaju da se više ne druže i ne čuju. Lukasa su u emisiji pitali da li se prati sa Cecom na Instagramu i da li je po sredi neprijateljstvo, a on je dao kratak odgovor.

- Ja sam samo pratio par drugara u vojsku kad su išli. A ovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja to ne radim, radi devojka koja se bavi mojim Instagramom, ona prati i ne prati - rekao je Lukas u emisiji Ami Dži šou.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.