ISPLIVALO! Veljko NE PODNOSI Bikovića od ranije: Ceca bi ipak volela da se OVAJ GLUMAC nađe u ulozi Arkana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 12:31

ISPLIVALO! Veljko NE PODNOSI Bikovića od ranije: Ceca bi ipak volela da se OVAJ GLUMAC nađe u ulozi Arkana!

Prava pozadina neslaganja.

 Miloš Biković je trenutno najplaćenija filmska zvezda u Rusiji, ali nije dobar za ulogu Arkana! Glumac kojeg smo donedavno gledali u ulozi Maršala u seriji "Južni vetar", izjavio je kako bi se oprobao u ulozi Željka Ražnatovića Arkana, pod uslovom da je scenario dobar, ali Veljku Ražnatoviću se ta ideja ne sviđa.

 - Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da čačka u nešto što se odglumiti ne može. On je mlad, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali veoma uspešan glumac. Međutim, nije lako odglumiti takvu ličnost kao što je bio moj otac - rekao je Veljko, ali upućeni tvrde da iza ovog stava stoji netrpeljivost od ranije.

 - Biković i Ražnatović trebalo je da zajedno rade scene za "Južni vetar", međutim, Veljko je u poslednjem momentu odlučio da na snimanje ne dođe. Iako su producenti serije u njemu videli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do saradnje ipak nije došlo. Jednostavno, jedan drugom nisu legli. Biković je prilično nezgodan za saradnju, pogotovo sa amaterima, dok je Veljko vrlo ponosit i srčan čim oseti da ga neko popreko gleda ili ne poštuje na način koji zahteva, on reaguje. Jednostavno, nije želeo da snimi te scene sa Milošem i zato je odustao od uloge u seriji, iako je sve to vežbao i dolazio na probna snimanja - istakao je dobro obavešten izvor.

- Ideja da Miloša i Veljka gledamo zajedno i da Veljko bude deo serije, nije bila moja, ali sam predlog odmah prihvatio. Bio je čak i na probnom snimanju, vežbao sa Bikovićem probne scene i moram priznati da ne možete da ga ne primetite kao pojavu. Plan je bio da otvori seriju. Na dan snimanja Veljko nam je poslao poruku da se razboleo i mi smo morali da izbacimo taj lik iz priče - rekao je reditelj serije Miloš Avramović.

Ali, zato Ceca ne krije da bi volela da Vuk Kostić igra njenog pokojnog supruga u nekom filmskom ostvarenju, a Veljko se na to nije bunio niti smatrao da se lik njegovog oca ne bi mogao odglumiti.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu uloga legla - rekla je Ceca, a Kostić je bio pošastvovan što je baš on taj koga je Ceca izdvojila od svih glumaca i poželela da igra njenu najveću ljubav.

- Vuk se ne izjašnjava oko odnosa Miloša i Veljka, možda mu je neprijatno zbog ove situacije jer je on dugogodišnji prijatelj Cecine porodice, ali i jako dobar kolega i drug s Bikovićem. On inače gleda svoja posla, a ne krije da je u jako dobrim odnosima sa Cecom. Pa kad joj dođe na slavu, on i peva - kaže za kraj dobro obavešten izvor.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.