Izvor: Scandal.rs, 02.Dec.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA FOTKA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Ceca je samo ovom pevaču SEDELA U KRILU, a evo šta on sada kaže na to!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović od trenutka kad je kročila na estradu, uspela je da na sebe privuče pažnju javnosti, ali njene tada starije kolege predviđale su da će biti velika zvezda, što se i dogodilo. Na početku svoje karijere, kada je bila jako mlada, Ceca je za naslovnu stranu časopisa Sabor pozirala u krilu The post ISPLIVALA FOTKA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Ceca je samo ovom pevaču SEDELA U KRILU, a evo šta on sada kaže na to! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BIO JE U CECINOM ZAGRLJAJU DOK SU SE SLIKALI ZA NASLOVNICU Folker se prisetio: "Bila je devojčurak, dolazila je na moje koncerte"

Izvor: Blic, 03.Dec.2019, 00:14

Svetlana Ceca Ražnatović kao mlada delila je naslovnicu jednog časopisa sa Bobanom Zdravkovićem. Za novogodišnje izdanje sedela mu je u krilu, a još tada mnogi su bili sigurni da će postati velika zvezda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.