Izvor: Piplmetar.rs, 14.Feb.2024, 20:31

Hrvati išarali Cecine bilborde, ona tvrdi da je obožavaju, a evo kako je sve to iskomentarisala Karleuša (foto)

Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna, ali ona ne mari
Juče su se na društvenim mrežama pojavile fotografije išaranog bilborda Cece Ražnatović koji se inače nalaze u Hrvatskoj, a najavljuju njen koncert u Mariboru. Poznato je da je Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna, međutim, ne i da će im smetati čak i njene fotografije.
Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti. 👌🏼 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << twitter.com/qiUY7P9vLO
— Gabrijel Odža™ (@OdzaGabrijel) February 9, 2024
Mišljenja u vezi najave Ceciniog slovenačkog koncerata u Hrvatskoj su podeljena, neki smatraju da plakatima na kojima se nalazi Ceca nije mesto u Hrvatskoj, a drugi drže do toga da je zabranjeno uništavanje tuđe imovine.
– Šta smo doživeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gde ima puno branitelja – napisao je jedan korisnik Tvitera.
Pročitajte Svet joj se obrnuo naglavačke, partner je ostavio zauvek – Snežanina tuga jača od života  Međutim, i pored toga folk diva smatra da je srpski susedi vole.
– Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske – rekla je za Blic Ceca koja je nedavno izjavila da kada gostuje u Sloveniji, ima mnogo publike koja dolazi iz Hrvatske jer je Slovenija blizu, a ona u Hrvatskoj ne nastupa.
ATA images

Na Tviteru se posle Cecine izjave pojavio i komentar za koji svi misle da ga je pisala Karleuša, u stvari isti je osvanuo na Jeleninim fan stranicama.
– Ali kad Arkanova udovica kaže da je vole u Hrvatskoj, hahahah hit. Pa zapevaj oko, zakaži nešto u Zagrebu da vidimo koliko te vole kad već nisi zabranjena. Ali ja mislim da nakon Vukovara, Erduta i mnogih drugih mesta u RH nećeš zapevati – napisao je neko ko se na Tviteru predstavlja kao Jelenin fan.
Instagram

AUTOR: SVET
IZVOR: net.hr
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TWITTER




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.