Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2023, 03:35

Gudelj pomirio sestru i Anastasiju: Fotografije sa zajedničkog putovanja sve govore (foto)

Sestra Nemanje Gudelja i Anastasija zajedno u Holandiji
Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj, nedavno su svoju, godinu i po dugu ljubav krunisali brakom. Venčanje je obavljeno u manastiru Rajinac, nadomak Beograda, izuzetno važnom mestu za porodicu Ražnatović.
Instagram

Iako se govorilo da majka i sestra Nemanje Gudelja nisu prisustvovale njegovom crkvenom venčanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ceca Ražnatović je to demantovala uz reči da su obe porodice bile na venčanju, ne želeći da ulazi u detalje.
Pročitajte Cecina naslednica zanemela od šoka – Sestra Nemanje Gudelja ljubi ga u usta, majka ga grli golog Međutim, to kao da nije bilo dovoljno, pa je nastavljena priča o tome da ženski deo fudbalerove porodice ne podržava njegov brak sa Anastasijom. A, kako se nisu pojavljivale ni zajedničke fotografije, niti bilo šta što bi ukazivalo na to da je u odnosu između Anastsije i Olivere i Vanje sve u redu, svi su i dalje sumnjali da je pevačica nepoželjna u porodici Gudelj.
Instagram

Međutim, fotografije koje su nastale danas svedoče o tome da je u odnosu Vanje i Ražnatovićeve sve u najboljem redu, jer su očigledno zajedno otputovale u Holandiju.
Instagram

One su se u zemlji lala obrele kako bi podržale Nemanju, čiji tim upravo igra protiv holandskog PSV-a.
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.