Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jun.2023, 20:31

Gudelj nikad srećniji: Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca

Objava Anastasije Ražnatović raznežila Nemanju Gudelja
Kada se pre mesec dana suočila sa gubitkom bebe, Anastasija Ražnatović se povukla sa društvenih mreža i mir pronašla u porodici, manastirima i molitvi. Iako njene rane još uvek nisu zacelile, pevačica je rešila da se vrati svakodnevnim aktivnostima, a i njen Instagram profil ponovo je aktivan.
Pročitajte Bol za bebom ne prolazi – Anastasija i Gudelj spas su potražili u veri, Cecina >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ćerka ne liči na sebe FOTO  Instagram

Ona se trenutno nalazi u Španiji, gde je njen verenik produžio ugovor sa Seviljom, mu se ona tim povodom i obratila.
– Čestitam, ljubavi moja! Danas je jedan od mnogih lepih trenutaka našeg „zajednog“ života. Još mnogo takvih dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to si definitivno ti! Volim te, bubo – napisala je Anastasija.
Pročitajte Đorđe Kuljić jednim potezom rekao šta misli o Anastasijinom gubitku – Ova fotografija govori sve Objava Anastasije Ražnatović raznežila je sve njene pratioce, a mnogi od njih su joj poželeli dobrodošlicu na Instagram. Jedan od njih je i Nemanjin vozač Rašid.
– Dobrodošla nazad, moja Anastasija – napisao je Rašid uz emotikon srca.
Ceca Ražnatović nije komentarisala Anastasijin povratak na Instagram, ali jeste čestitala zetu.
– Braavoo – napisala je Ceca.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.