Izvor: Radio 021, 02.Feb.2021, 14:48

Glumica Svetlana Ceca Bojković u bolnici zbog kovida

Glumica Svetlana Ceca Bojković zarazila se virusom korona i hospitalizovana je u KBC "Dragiša Mišović", rečeno je Tanjugu u krugovima bliskim glumici.

Glumica je smeštena prošle srede u KBC "Dragiša Mišović", PCR je pozitivna, ima upalu pluća, ali je njeno stanje stabilno.

Glumica se nekoliko dana sama lečila kod kuće, pa je potom hospitalizovana.

Nije bila na kiseoničkoj potpori, ali budući da je ranije imala kardiovaskularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << problema, iz predostrožnosti je smeštena u bolnicu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca Bojković ima koronu: Dobro sam, izlazim za nekoliko dana

Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2021

Glumica Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana je u KBC "Dragiša Mišović" zbog koronavirusa, saznaje Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.