GALA ŽURKA POVODOM ANASTASIJINOG ROĐENDANA: Slavljenica zablistala u elegantnoj toaleti, Ceca u seksi bordo haljini (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2019, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GALA ŽURKA POVODOM ANASTASIJINOG ROĐENDANA: Slavljenica zablistala u elegantnoj toaleti, Ceca u seksi bordo haljini (FOTO)

Ceca je na žurku stigla nešto pre 21 čas, za kada je i zakazano slavlje, a došla je u društvu buduće snajke Bogdane Rodić i sestrića MLADA pevačica Anastasija Ražnatović večeras slavi svoj 21. rođendan u jednom poznatom beogradskom restoranu. Slavljenica se pred okupljenim novinarima i fotoreporterima pojavila u elegantnoj, bordo haljini. Nakon što se zahvalila prisutnima, koji su joj čestitali rođendan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Anastasija je pozirala, a potom dala i kratku izjavu.- Rođendan sam proslavila na Mikonosu i spontano se desilo, ali super mi je bilo, tako da se uopšte ne kajem - rekla je, pa dodala kako se kod nje u 21. godini ništa neće promeniti.Među prvima je na slavlje pristigla njena majka, folk zvezda Ceca Ražnatović.Ceca je na žurku stigla nešto pre 21 čas, za kada je i zakazano slavlje, a došla je u društvu buduće snajke Bogdane Rodić i sestrića.* Foto: ATA images/Antonio Ahel- Slavimo sa malim zakašnjenjem, ali važno je da se slavi. Kao majka želim joj sve najlepše, kako majka može poželeti svom detetu, a što se tiče one kolegijalne strane, još više uspeha - izjavila je Ceca.PROČITAJTE I: Ceca snima album Veljko nije stigao sa majkom i verenicom, jer ga sutra očekuje važan meč u karijeri, pa će se možda samo nakratko pojaviti na sestrinom rođendanu.- Veljko i ako bude došao, možda će doći samo na 10-15 minuta, mnogo mu je krivo što ne može da prisustvuje njenoj žurki - otkrila je Ceca i dodala da pamti sve ćerkine rođendane te da nijedan ne bi mogla posebno da izdvoji.* Foto: ATA images/Antonio Ahel- Recimo, njen 18. je bio romantičan i emotivan. I njen i njegov (Veljkov), zaista - zaključila je Ceca, naglasivši da je došla da se proveseli, ali i da će uzeti mikrofon ukoliko dođe do toga.Kao i svake godine, na Anastasijinoj rođendanskoj zabavi se okupi veliki broj poznatih ličnosti. Večeras su između ostalih prisutni: Aco Pejović, Damir Handanović, Marina Tucaković, Jovana i Željko Joksimović, Saša Matić, Viki Miljković, Haris i Melina Džinović...* Foto: ATA images/Antonio Ahel...

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"CECA SE ZBOG OVOGA LJUTI, ALI VREME JE..." Anastasija je proslavila rođendan, a Aco Pejović za "Blic" otkrio njihovu TAJNU (VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Anastasija Ražnatović sinoć je napravila gala svavlje povodom 21. rođendana, a među gostima bio je i Aco Pejović koji je za "Blic" otkrio zašto se Ceca ljuti na njega.

Nastavak na Blic...

Otkrivamo: Ovu haljinu će Ceca obući večeras na rođendanu svoje mezimice!

Izvor: 011vodič.com, 31.Maj.2019

Raskošnu haljinu koju će Svetlana Ceca Ražnatović večeras poneti na proslavi 21. rođendana svoje ćerke Anastasije Ražnatović kreirala je, na opšte iznenađenje, njihova koleginica, pevačica Marina Visković.. Kako Srpski telegraf eksluzivno saznaje, Ceca je odabrala dugu, raskošnu, ciklama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.