Izvor: Press, 28.Avg.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA! Dragana prozvala Cecu!

Dragana Mirković održala je nedavno spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji iako je bila bolesna i pod terapijom antibioticima. Ali kada joj je u jednom trenutku obezbeđenje predložilo da uđe u kola zbog mase obožavalaca koja se tiskala da je vidi, ona je ničim izazvana prozvala Ražnatovićku:
“Da vam dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ceca ovde, trebaće vam kordon. Ja kad sam tu, ne treba ništa.”
Šta je ovo trebalo da znači, potpuno je nejasno, mada se već godinama priča da njih dve nisu u dobrim odnosima. Dragana je svojevremeno diplomatski objasnila šta se dešava između nje i Cece:
“Ona i ja nikada nismo bile bliske iz prostog razloga – mnogo smo različite. Život nam je totalno različit, okruženje, prijatelji, ali to nije nenormalno jer nismo svi isti. Iz tog razloga ne privlačimo jedna drugu toliko da se vidimo.”
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Press...






Povezane vesti

FRKA! Dragana prozvala Cecu!

Izvor: Svet, 28.Avg.2018

Dragana Mirković održala je nedavno spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji iako je bila bolesna i pod terapijom antibioticima. Ali kada joj je u jednom trenutku obezbeđenje predložilo da uđe u kola zbog mase obožavalaca koja se tiskala da je vidi, ona je ničim izazvana prozvala Ražnatovićku:. “Da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.