(FOTO) JEDAN DETALJ SA FINALA ZG SVIMA PROMAKAO - Ceca frapirala odlukom, OVO do sada nikada nije uradila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 23:34

(FOTO) JEDAN DETALJ SA FINALA ZG SVIMA PROMAKAO - Ceca frapirala odlukom, OVO do sada nikada nije uradila!

Mnogi su u šoku!

Nakon višemesečnih borbi za opstanak u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", večeras se održava finale 16. sezone, a publika će kao i svake godine odlučiti uz pomoć sms glasova, ko će odneti veliku titulu pobednika.

Mentori ove sezone bili su Ana Bekuta, Viki Miljković, Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac, koji su zajedno sa kreativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem dali sve od sebe da kandidatima ukažu na dobre osobine njihovih nastupa, ali i na one sitne nedostatke koje su imali.

Ceca se u finalnoj noći pojavila vidno raspoložena, a svojim izgledom je raspametila mnoge. Folk zvezda je nosila svetlucavo sivo odelo, a osmeh sa lica nije skinula.

Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste njen odabir obuće.

Ceca se u finalu pojavila u ravnim papučama, što do sada nismo imali prilike da vidimo jer je uvek nosila štikle.

Ceca je, čim je stigla progovorila i o finalistima ovog muzičkog takmičenja i otkrila koja su njena očekivanja.

- Moja očekivanja su bila da ja što više kandidata dovedem do finala.Oni su već svi pobednici. Za karijeru nije bitno da neko pobedi - istakla je pevačica, a šta je još rekla, možete saznati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.