(FOTO) DEČKO JE OSTAVIO NA AERODROMU: Đorđe pobegao na sporedni izlaz, Anastasija sama uradila ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 13:42

(FOTO) DEČKO JE OSTAVIO NA AERODROMU: Đorđe "pobegao" na sporedni izlaz, Anastasija sama uradila ovo

Ona je sletela na beogradski aerodrom u kasnim večernjim satima, vidno umorna od puta, ali verovatno i od dobrog provoda.

Pevačica Anastasija Ražnatović vratila se sinoć iz Meksika gde je boravila sa prijateljima i dečkom Đorđem Kuljićem i drugaricama.

Međutim, kako Đorđe ne voli da se eksponira u javnosti, Anastasija i on su sa pasoške kontrole izašli odvojeno, te je pevačica sama vukla dva ogromna kofera. Njih je sinoć dočekao javnosti nepoznati prijatelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je po par stigao besnim automobilom.

Ćerka Cece Ražnatović doživela je pri izlasku manji peh, kada joj se jedan kofer prevrnuo, ali je ubrzo stigla pomoć prijatelja, koji joj je pomogao i da se spakuje u automobil. Anastasija je za putovanje obukla bordo trenerku, a s obzirom na to da je putovanje u Srbiju dugo trajalo, nije imala šminku.

Podsetimo, pevačica je tokom boravka u Meksiku objavljivala fotografije sa putovanja, prema kojima je jasno da se fantastično provela. Ona je odsela u luksuznom hotelu, gde i holivudske zvezde, a tokom boravka na ovoj destinaciji, ona je uživala na plaži, plivala sa delfinima, posećivala znamenitosti… Pre ove avanture, Anastasija je bila u martu i na Maldivima.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.