FAMILIJA ĆUTI: Evo šta se dogodilo nakon što je Ceca ušla u Bogdanov porodični dom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:46

FAMILIJA ĆUTI: Evo šta se dogodilo nakon što je Ceca ušla u Bogdanov porodični dom!

"Nezahvalno je to komentarisati."

Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je porodicu svog dečka Bogdana Srejovića za njihovu krsnu slavu Sveti Jovan.

Pevačica je otišla u Kragujevac, gde je srdačno dočekana, a kako je protekao prvi susret, ispričao je otac Ražnatovićkinog dečka Miloš Srejović:

- Ceca je ostavila odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - otkrio je stariji Srejović.

Cecin dolazak na Bogdanovu slavu dogodio se u najužem krugu porodice, koja je poštovala sve savete epidemiologa usled pandemije koronavirusa. To je bio i glavni razlog što je samo nekoliko ljudi znalo da će Ceca otputovati za Kragujevac, te su ovog puta izostali pozivi ostalih članova porodice, prijatelja i poznanika da pitaju Miloša kakva je pevačica uživo ili da dođu i lično upoznaju najveću balkansku zvezdu.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija - istakao je Miloš.

Podsetimo, Bogdanov otac se, kada se u javnosti saznalo za vezu Ražnatovićke i njegovog sina, prokomentarisao njihov odnos. Tom prilikom je priznao i da je iz medija saznao za novu ljubav svog sina.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - rekao je tada nekadašnji atletski šampion.

Ceca i devet godina mlađi Bogdan su u vezi dva meseca i skoro da se i ne razdvajaju, pa su dva dana pre Kragujevca bili u jednom etno-selu nadomak Zrenjanina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ceca i Bogdan uživaju u ljubavi, a šta njegov otac kaže na to

Izvor: Story, 23.Jan.2021, 18:30

Ceca i Bogdan uživaju u svojoj ljubavi,a koliko je njihova veza za kratko vreme postala ozbiljna svedoči i činjenca da je pevačica nedavno otišla u Kragujevac, na krsnu slavu svog devet godina mlađeg izabranika.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.