Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović kupio mladu!

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović kupio mladu!

Ovu informaciju su vešto skrivali. Ne može se ni uporediti sa cifrom koju je Arkan dao za Cecu! Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović "kupio" svoju mladu, lepu Bogdanu Rodić!

Juče je održana svadba decenije, a sudbonosno "da" pred Bogom i zakonom izgovorili su Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, od juče Ražnatović.

Mladenci su želeli da ispoštuju naše mnogobrojne običaje, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od njih bio je i kupovina mlade.

Veljko je sa svojom porodicom i prijateljima došao po mladu u Titel, pogodio jabuku, a onda je otišao po svoju nevestu.

Oni su običaj "kupovine" obavili u Bogdaninoj kući, tako da informacija za koliko para je prodana nije procurila. Ipak, sada je otkriveno da je Veljko svoju nevestu platio 20.000 evra.

Iako je ova suma novca čitavo bogatstvo, neuporedivo je sa pola miliona maraka koliko je njegov otac Željko Ražnatović Arkan na svom venčanju dao za Svetlanu Cecu Ražnatović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.