Evo šta Ceca misli o Dui Lipi i ideji Velike Albanije

Izvor: Tracara.com, 22.Jul.2020, 11:40

Evo šta Ceca misli o Dui Lipi i ideji Velike Albanije

Čini se da sve više zvezda počinje da iznosi stavove u vezi sa dnevno – političkim temama i tome se radujemo, s obzirom na činjenicu da zvezde imaju najveći uticaj na mlade, ali i celokupnu javnost. Objava Due Lipe podigla je prašinu u čitavom svetu, a iako je pevačica juče pojasnila “mapu Velike Albanije”, to joj nije pošlo za rukom. Pored Jelene Karleuše, juče se oglasila i Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ceca Ražnatović. U izjavi za Alo, folk diva rekla je da bi bilo suvišno da komentarše reči jedne neznalice. “Neću da trošim reči na neznalicu koja ne poznaje istorijske činjenice. Sve što imam da joj kažem jeste: Mala, sedi jedan.” rekla je Ceca odsečno. Šta je tačno Dua rekla, pročitajte ovde. The post Evo šta Ceca misli o Dui Lipi i ideji Velike Albanije appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dua Lipa je nacionalističkim objavama o Kosovu i Velikoj Albaniji podigla prašinu, a sad je Ceca U TRI REČI PORUČILA šta misli o njenim potezima

Izvor: Blic, 22.Jul.2020

Domaća javnost poslednjih dana ne prestaje da bruji o Dui Lipi, pevačici albanskog porekla koja na društvenim mrežama niže provokaciju za provokacijom na račun Srbije. Sada je njene poteze prokomentarisala i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.