Evo kako je počela ljubavna priča Miloša Bikovića i manekenke Barbare Tatalović

Izvor: Story, 19.Maj.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je počela ljubavna priča Miloša Bikovića i manekenke Barbare Tatalović

Najpopularniji srpski glumac Miloš Biković uživa u vezi sa top modelom Barbarom Tatalović. Nakon dve romanse sa Ruskinjama koje očigledno nisu umele da zadrže našeg zavodnika, čini se da će prelepa Barbara uspeti da ga natera da se skrasi. Barbara i Miloš zabavljaju se već nekoliko meseci, a upoznali su se posredstvom Cece Živojinović, devojke ... The post Evo kako je počela ljubavna priča Miloša Bikovića i manekenke Barbare Tatalović appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kako su se zavoleli Biković i Barbara! Otkrivamo ko je upoznao najlepši srpski par!

Izvor: Svet, 19.Maj.2018

Najpopularniji srpski glumac Miloš Biković uživa u vezi sa top modelom Barbarom Tatalović.. Nakon dve romanse sa Ruskinjama koje očigledno nisu umele da zadrže našeg zavodnika, čini se da će prelepa Barbara uspeti da ga natera da se skrasi.. . . Soft. A post shared by Barbara Tatalović...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.