Džentlmen, nema šta! Aleksandar Radojičić: Nije mi bila čast da se fotografišem sa Cecom i Natašom!

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džentlmen, nema šta! Aleksandar Radojičić: Nije mi bila čast da se fotografišem sa Cecom i Natašom!

Mladog glumca Aleksandra Radojičića ekipa emisije Ekskluziv na TV Prva snimila je kako ogovara dve muzičke dive – Natašu Bekvalac i Svetlanu Cecu Ražnatović, nakon što se sa njima fotografisao za naslovnu stranu jednog nedeljnika..

On je, naime, od novinarke zahtevao da mu ne postavlja pitanje vezano za druženje sa Cecom i Natašom tokom fotkanja, a zatim ironično konstatovao kako mu nije bila čast da se slika sa njima.

”Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << to da me pitaš! Šta, kao, treba da mi bude čast i zadovoljstvo?!“, rekao je voditelj emisije X Factor i zvezda filmova “Montevideo, Bog te video” i “Bićemo prvaci sveta”.

Nataša je na ovo izjavila:

“Čujem da nekima nije bila čast. Meni je bila velika čast.”

Ceca se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Pitamo se, da li je mladog glumca neko naterao da se fotografiše sa dve muzičke zvezde i gde nestade džentlmensko ponašanje?! Jer, pored toga što su i te kako ostvarene u svom poslu i Bekvalčeva i Ražnatovićka su pre svega žene. A on je, ako ćemo realno, tek na početku karijere. No, valjda mlade generacije na džentlmenstvo i manire malo drugačije gledaju.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima li sukoba na relaciji Bekvalac – Radojičić - Ražnatović?

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2015

Pored toga što se osvrnula na svoj zgusnuti raspored u proteklih nekoliko dana, objasnila ko je sve zaslužan za njen stajling, kao i šta kuva svom dragom, Nataša Bekvalac je prokomentarisala i fotografiju za naslovnu stranu magazina Story na kojoj se slikala sa Aleksandrom Radojičićem i Cecom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.