Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 05:56

Duplo slavlje u Cecinoj porodici: Veljko se oglasio nikad emotivnijim rečima (foto)

Rođendan Lidije Ocokoljić okupio celu njenu porodicu
Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović danas proslavlja rođendan, a tim povodom organizovano je malo porodično slavlje u vili u Ljutice Bogdana. Pošto ne propušta nijedan važan događaj članova svoje familije, Veljko Ražnatović je i sada stigao u Beograd iz Titela, i to sa ogromnim buketom cveća. Rođendan Lidije Ocokoljić bio je razlog i da bokser pokaže svoju emotivnu stranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Ata images

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio tetkinu sliku i poklon koji joj je kupio uz reči:
– Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci.
A, uz to Veljko je napisao i:
– Šta si ti uzeo, glavonjo – obratio se Veljko šaljivo Lidijinom najstarijem sinu Viktoru.
Pročitajte Kuća Cecine sestre će vas očarati – Nije ni nalik na pevačicinu, a kraj u kome se nalazi je kao iz bajke  Veljko nikada nije krio koliko je vezan sa svoju tetku, a koliku ljubav oseća prema njoj pokazao je i kada je istetovirao njeno ime. Lidija je, kako je Ceca priznala, ceo svoj život podredila njoj i njenoj deci, a folk diva joj je neizmerno zahvalna zbog toga, a očigledno i njena deca.
Instagram

Međutim, Lidijin rođendan nije jedini povod za slavlje u domu Ražnatovića. Naime, Ceca je danas dobila obaveštenje da se njene pesme slušaju u čak 172 zemlje, a zatim je to i objavila na društvenim mrežama, gde se zahvalila svima koji uživaju u njenoj muzici.
Lepe vesti za kraj nedelje. Hvala lepo, hvala najlepše, hvala od srca – napisala je Ceca.
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.