Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2024, 08:42

Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović su godinama u napetim odnosima, ali Dragana je nedavno napravila neočekivan potez, uputivši čestitke Anastasiji Ražnatović povodom njenog venčanja.

Pevačica  iznenadila je sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović, uprkos dugogodišnjoj napetosti sa Cecom. Saznajte više o njihovim nesuglasicama i reakcijama.

Pevačice Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima već decenijama, ali je Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sada iznenadila mnoge svojim potezom. Ona je komentarisala ispod fotografije sa venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, uputivši mladom paru čestitke.

Razlozi njihovih loših odnosa su često bili tema priča, a jedan incident dodatno je potvrdio napetost između njih. Na jednom novogodišnjem programu RTS-a, Dragana je rekla Ceci:

O, pa dobro veče. Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo?

Ceca je odgovorila:

Pa ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo.

Dragana je na to dodala:

Ja sam odlučila i rekla "dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste.

Njihove nesuglasice traju više od dve decenije, iako je Ceca ranije lepo govorila o Dragani i drugim koleginicama. U jednom intervjuu sa Ognjenom Amidžićem, Ceca je kazala:

Kada sam se ja pojavila, najveće zvezde su bile Lepa Brena, Dragana Mirković i Vesna Zmijanac. Uvek smo imale odnos pun poštovanja. Nikada mi nije smetao tuđi uspeh jer sam imala svoje ciljeve. Uvek sam se trudila da budem korektna prema ljudima.

Ceca je dodala da nikada nije imala rivalitet sa drugim pevačicama:

Nikada nisu bile prljave igre, nikada se kolege nisu vređale na ružan način. Svaka ptica svojim glasom peva i dela govore o čoveku.

S druge strane, Dragana je komentarisala njihove nesuglasice iz devedesetih:

Sve datira od devedesetih kada sam doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put ćutanja i sklanjanja. Kada je Ceca bila zabranjena na televiziji zbog nekih problema, zvala me je i pohvalila me što nisam pokazivala sujetu. Posle toga, opet su se desile teške stvari s njene strane. Iako mi je teško da pričam o tome, izdržala sam sve to. Nedavno smo se srele i smatrala sam da je najnormalnije ljubazno reći nekome "dobro veče".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Niko normalan to ne želi nikome" Ceca Ražnatović odgovorila - Dragana Mirković OVO POŽELELA Nemanji i Anastasiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2024

Pevačice godinama ne komuniciraju, čak bi se reklo da ćutanje traje više od dve decenije, iako postoji zapis u kome je Ceca o svojim koleginicama, pa i o Dragani vrlo lepo govorila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.