Dok drugi budu krkali prase...

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dok drugi budu krkali prase..."

Ceca o predstojećim praznicima, svojim planovima i kuvanju!

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca otkrila je za domaću štampu da će predstojeće praznike provesti na egzotičnoj destinaciji.

Ceca će Božić proslaviti u Meksiku, jer će tamo provesti prve dane januara zbog prethodno dogovorene turneje.

"Organizovaćemo pravu prazničnu trpezu, čak i tamo, preko okeana. Novu godinu ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dočekati posteći, biću sa sestrom i njenim suprugom. Moja deca će verovatno nešto organizovati sa svojim partnerima," rekla je ona za "Informer".

Za posnu trpezu pobrinuće se sestra Lidija i njen suprug, Predrag Ocokoljić.

"Dok drugi budu krkali prase, mi ćemo brstiti ribu, ali to nam ne smeta. Oboje su odlični kuvari, pa će sigurno biti lepa trpeza. Ja ne kuvam, mene to nikada nije zanimalo, da me je zanimalo, naučila bih do sada. Imam mnogo drugih obaveza pa nemam vremena da razmišljam o kuvanju," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.