Đaci, ipak, nisu bili kod Cece

Izvor: Mondo, 03.Jun.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci, ipak, nisu bili kod Cece

Direktor Osnovne škole "23. oktobar" u Sremskim Karlovcima Goran Maravić demantovao je danas navode medija da su đaci te škole na ekskurziji u Beogradu posetili kuću turbo folk zvezde Svetlane Ražnatović.

Foto: MN Press

 "To nije istina", izjavio je Maravić za Radio televiziju Vojvodine.

Portal 021 objavio je ranije danas vest da su u okviru jednodnevne ekskurzije odeljenja trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, đaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imali priliku da posete dom folk pevačice Svetlane Ražnatović, koja se sa mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD!

To je novosadskom portalu rekao roditelj učenice jednog odeljenja trećeg razreda ove škole, koja se pre dva dana vratila sa te ekskurzije i tati ispričala kako joj je bilo.

"Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram", rekao je za 021.

Međutim, tu informaciju demantovala je i Ceca navodeći da je cela priča besmislena, preneli su beogradski mediji.

U dogovoru sa školom, kako je objavljeno ranije, prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.