Divna Karleuša otkrila: Otkaz na radiju sam dobila zbog Cece!

Izvor: Tracara.com, 12.Avg.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divna Karleuša otkrila: Otkaz na radiju sam dobila zbog Cece!

Posle mnogo godina otkrila razlog (foto: Nadlanu.com) Novinarka i bivša radio voditeljka, Divna Karleuša, otkrila je da je zbog najveće suparnice svoje kćerke suspendovana s radija. Nju su oterali s radija jer je na svoju ruku puštala Cecinu muziku.  “To je bilo za vreme rata, kada se Ceca zabavljala sa jednim čovekom, zbog kog je bila i zabranjena. Međutim, ja sam profesionalno postupila, smatrala sam da muzika nema ništa sa tim i puštala sam njene pesme, zbog čega sam nadrljala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ne kajem se zbog toga, samo sam radila svoj posao. Ceca mi je oduvek bila slatka i moderna i nisam videla ni jedan valjani razlog zašto njena pesma ne bi bila puštena”  ispričala je majka srpske pop dive Jelene Karleuše u emisiji Ko vam dade termin.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Divna Karleuša otkrila: Otkaz na radiju sam dobila zbog Cece

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2015

Novinarka i bivša radio voditeljka, Divna Karleuša, otkrila je da je zbog najveće suparnice svoje kćerke suspendovana s radija...Divnu su, kako kaže, oterali s radija jer je na svoju ruku puštala Cecinu muziku...- To je bilo za vreme rata, kada se Ceca zabavljala sa jednim čovekom, zbog kog je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.