Divna Karleuša otkrila: Otkaz na radiju sam dobila zbog Cece

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divna Karleuša otkrila: Otkaz na radiju sam dobila zbog Cece

Novinarka i bivša radio voditeljka, Divna Karleuša, otkrila je da je zbog najveće suparnice svoje kćerke suspendovana s radija.

Divnu su, kako kaže, oterali s radija jer je na svoju ruku puštala Cecinu muziku.

- To je bilo za vreme rata, kada se Ceca zabavljala sa jednim čovekom, zbog kog je bila i zabranjena. Međutim, ja sam profesionalno postupila, smatrala sam da muzika nema ništa sa tim i puštala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam njene pesme, zbog čega sam nadrljala. Ne kajem se zbog toga, samo sam radila svoj posao. Ceca mi je oduvek bila slatka i moderna i nisam videla ni jedan valjani razlog zašto njena pesma ne bi bila puštena - ispričala je majka  Jelene Karleuše u emisiji "Ko vam dade termin".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.