DUŠKO MI JESTE POSLAO POKLON, ALI SA KARLEUŠOM... Milan Vasić otkrio kako balansira između Cece i Jece

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 21:50

"DUŠKO MI JESTE POSLAO POKLON, ALI SA KARLEUŠOM..." Milan Vasić otkrio kako balansira između Cece i Jece

Harizmatični glumac nam otkriva pozadinu priče o dresu koji je fudbaler poslao glumcu!

Glumac Milan Vasić uselio se u srca gledalaca kao komičar u TV serijama, dramski umetnik u pozorištu i markantna pojava u filmskom stvaralaštvu. Onim bolje obaveštenim, ovaj glumac je poznat i kao pevač, kada izvodi izvorne i narodne pesme, unoseći u svoje interpretacije "ono mnogo duše" koja ne može da se odglumi.

Povodom premijere spota i pesme "Bolna ljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolna leži" koja je dočekala veliku premijeru u MTS Dvorani, ekipa portala Srbija Danas je porazgovarala sa Milanom.

Vidno raspoloženom glumcu smo čestitali na uspehu, ali smo čestitali i slavu, letnjeg Svetog Nikolu, vrlo poštovanog sveca kod Srba. Šta nam je sve glumac rekao o poštovanju tradicije i očuvanju korena poslušajte u video-prilogu ispod.

Ono što nas je posebno zanimalo, a o čemu smo već pisali, je pitanje kako je došlo do toga da mu Duško Tošić, u vreme kada je živeo u zajednici sa Jelenom Karleušom, pokloni dres. Ono što je nama bilo još zanimljivije je činjenica da je glumac veoma veliki prijatelj sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, o čemu svedoče njihove brojne zajedničke fotografije.

- Ja nisam prijatelj sa Jelenom Karleušom. Istina je da sam od Duška dobio poklon, ali to je bilo nešto preko Instagrama, a ja sam veliki kolekcionar dresova. Tako se to dogodilo - obajsnio je ovu situaciju glumac.

Detalje razgovora portala Srbija Danas pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.