Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 17:31

DUŠAN KURTIĆ NAPRAVIO IZNENAĐENJE CECI! Upao joj u emisiju i napravio pravu pometnju: Evo šta joj je POKLONIO! (FOTO)

U petak od 22 časa gledaoci Blic televizije (MTS kanal 117) imaće priliku u emisiji "Ceca show" da vide prvo zajedničko gostovanje Anđele Ignjatović Breskvice i Teya Dore, ali će im se pridružiti i neko koga sigurno nisu očekivale.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sajsi MC ti je napravila USLUGU!" Ceca SUOČILA Teya Doru i Breskvicu, pa prokomentarisala SPORNO OCENJIVANJE na "Beoviziji" - Niko nije očekivao da će OVO REĆI!

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Finalistkinje "Pesme za Evroviziju 2024" Teya Dora i Anđela Ignjatović Breskvica gosti su popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović u emisiji "Ceca show" koja se emituje svakog petka od 22:00 časa na Blic TV (MTS kanal 117). Prvi put nakon finala koje je toliko podelilo Srbiju, njih dve su se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.