Izvor: Blic, 02.Maj.2018, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Ceca Ražnatović u UDŽBENIKU za osnovnu školu

Poslednjih godina sve češći je slučaj da se na stranicama udžbenika za osnovnu školu ili na testovima za prijemne ispite nađe poneko pitanje ili primer vezan za savremene javne ličnosti ne bi li se đacima približilo gradivo, a to obično naiđe na podeljene reakcije, naročito onda kada je reč o predstavnicima folk muzike.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Svi pričaju o Cecinom stihu u udžbeniku za osnovnu školu, a evo šta o tome kaže sama pevačica

Izvor: Blic, 02.Maj.2018

Fotografija objavljena na Tviteru, na kojoj je navodno stranica udžbenika za peti razred osnovne škole sa stihovima pesme "Lepi grome moj" Cece Ražnatović u jednom od zadataka, napravila je buru na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.