DOLAZAK CECE I KARLEUŠE očekivali svi: Muk i suze na kremaciji Vidića, a evo ko ga je sve sa estrade ispratio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:21

DOLAZAK CECE I KARLEUŠE očekivali svi: Muk i suze na kremaciji Vidića, a evo ko ga je sve sa estrade ispratio

Saša i Ražnatovićeva su bili bliski prijatelji čak 16 godina.

Istaknuti modni kreator i stilista Saša Vidić danas će biti kremiran na Novom groblju u Beogradu.

Vidić je bio izuzetno cenjen u svom poslu, a u nekoliko decenija dugoj karijeri, kroz saradnju je ostvario i brojna prijateljstva sa našim najvećim zvezdama.

Ipak, kako je bio britkog jezika, Vidić je mnoga od tih prijateljstava prekinuo, poput onog sa Svetlanom Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cecom, koja se nakon 16 godina provedenih uz Vidića, na sahrani nije pojavila.

Dosta se pisalo o odnosu Saše Vidića i Jelene Karleuše. Jelena i Saša su imali izuzetno buran odnos, doslovno od ljubavi do mržnje, ali su pevačica i modni mag bili u odličnim odnosima pre njegove smrti. Mnogi su očekivali da će se Jelena pojaviti na Novom groblju kako bi ispratila svog prijatelja na večni počinak, ali do toga nije došlo.

Podsećamo, Jelena se vrlo emotivnim rečima oprostila od kreatora kada je saznala za njegovu smrt. Iznenađujuje je da nije došla da uputi poslednji pozdrav svom prijatelju.

Porodica i prijatelji su se okupili na Novom groblju. Među prvima je stigla pevačica Seka Aleksić, sa Veljkom Piljikićem. Potom su došli Leontina Vukomanović, Marko Kon, Tanja Rađenović i mnogi drugi. Od porodice su se pojavili tetka, sestre i brat.

Podsećanja radi, Vidić je preminuo iznenada 24. aprila u KBC Bežanijska kosa, u 52. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.