DIRLJIVO - OVAKO JE ZVUČAO NJIHOV RAZGOVOR: Ceca i Anastasija kroz SUZE RADOSNICE o bebi, rasplakaćete se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 11:17

DIRLJIVO - OVAKO JE ZVUČAO NJIHOV RAZGOVOR: Ceca i Anastasija kroz SUZE RADOSNICE o bebi, rasplakaćete se!

Da se čovek istopi!

Kao bomba odjeknula je danas vest da se pevačica i lepa kći Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović nalazi u drugom stanju.

Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom. Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja Gudelj i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja. A sada su mediji došli do saznanja kako je izgledao razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buduće mame i Cece.

S obzirom da je Anastasija u četvrtom mesecu trudnoće i čeka bebu sa pomenutim fudbalerom i dečkom Gudeljom, Ceca se u telefonskom razgovoru raspitivala o tome kako se njena ćerka oseća.

- Nemaš više mučnine? - upitala je Ceca Anastasiju.

- Nemam sad me već prestalo, sad mi je lagano. Kao da uopšte nisam ni trudna - odgovorila je Ražnatovićeva.

- Nakon divnih vesti da je u našu kuću došao Krstan, usledila je još jedna prelepa vest i još jedna trudnoća i još jedna beba kojoj se radujemo - rekla je baka Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.