DETALJI ŠAPUTANJA: Evo ŠTA je doktorka Kisić rekla Ceci tokom emisije, pa su obe PRSNULE u smeh

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 14:41

DETALJI ŠAPUTANJA: Evo ŠTA je doktorka Kisić rekla Ceci tokom emisije, pa su obe PRSNULE u smeh

Lepo se slažu.

U sinoćnoj emisiji "Hit tvit" koja je emitovana na televiziji Pink jedan postupak pevačice Cece Ražnatović i doktorke Darije Kisić Tepavčević privukao je veliku pažnju.

Dok su Čedomir Jovanović i Željko Mitrović raspravljali i tom prilikom govorili uglas, Darija i Ceca primakle su se jedna drugoj i kroz smeh razmenile nekoliko reči.

Kako niko nije čuo šta su jedna drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekle, ovaj postupak zaintrigirao je sve, a sada je otkriveno šta su njih dve kroz smeh prokomnetarisale.

- Da napustimo emisiju i idemo na kafu, jer ova dvojica galame i jedini pričaju - prokomentarisale su Ceca i Darija.

Ražnatovićeva i Jovanović našli su se na istom mestu nakon 17 godina, a pevačica je pitala lidera LDP-a zašto je uhapšena u akciji Sablja. Ceca je istakla da su tada ona i njena deca preživele golgotu.

Na društvenim mrežama tokom emisije oglasila se i Anastasija Ražnatović tvrdeći da su joj, kada je imala 4 godine, policajci uperili četiri cevi u glavu.

Nakon emisije i Anastasijine objave pevačica Jelena Karleuša prokomentarisla je pomenutu situaciju i stala na stranu policije, a tom prilikom su ona i Ražnatovićeva žestoko zaratile i razmenile niz uvreda u svojim objavama na Instagramu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

MILICA MITROVIĆ PLAČE, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Željko iznenadio suprugu u raskošnom domu, ovo nije očekivala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.