DEKOLTE UBICA: Ceca rasplamsala MUŠKU MAŠTU - Pokazala čime raspolaže i to u ŠESTOJ DECENIJI, uh mašala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:35

DEKOLTE UBICA: Ceca rasplamsala MUŠKU MAŠTU - Pokazala čime raspolaže i to u ŠESTOJ DECENIJI, uh mašala

I ona zgodno telo za trku ima.

Svetlana Ceca Ražnatović danas je na snimanje emisijie popularnog talent šou programa "Zvezde Granda" došla odevena tako, da je privukčla pažnju svih prisutnih medija.

Odabrala je crno od glave do pete, ali sa istaknutim dekolteom kojim je "hipnotisala". Odmah nam je prva asocijacija bila na njena vruća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdanja sa kraja prošlog i početka novog veka, kada je žarila i palila domaćom muzičkom scenom, kako muzikom, tako i stajlinzima, izgledom ali i harizmom.

Folk zvezda je, kako smo ranije pisali, vidno smršala u poslednje vreme, a koliko je zadovoljna svojim izgledom jasno se vidi po njenom stavu i raspoloženju.

Podsetimo, juče je 13. marta, bio rođendan njenoj snajki Bogdani Ražnatović koju je Cecin naslednik iznenadio simpatičnim poklonom.

No, akcenat ovog članka je Cecino zanosno izdanje, a kao što i sami vidite, dasma u crnom je na visokim potpeticama još jednom podsetila sve koji su eventualno smetnuli sa uma, kolika je ona zvezda i zašto važi za pravi s*ks simbol. Podsetimo, Ceca se nalazi u šestoj deceniji, a izgleda boli glava.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.