DANAS je godišnjica Arkanove SMRTI - Evo kako je došlo do susreta njega i CECE, znala je da je on čovek njenog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 13:01

DANAS je godišnjica Arkanove SMRTI - Evo kako je došlo do susreta njega i CECE, znala je da je on "čovek njenog života"

Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u prestoničkom hotelu "Interkontinental". Danas se navršava 23 godine od njegove smrti.

Porodica je Arkanu bila veoma važna, a svi dobro znaju da je bio u braku sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. O njihovoj ljubavnoj priči se dosta toga zna.

Ceca nikada nije krila koliko joj je Željko značio, i godinama u nazad priča o njihovoj fatalnoj ljubavi i bolu koja joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostala posle njegove smrti.

Ceca je sa nepunih 27 godina ostala udovica i samohrana majka dvoje dece. Iz javnosti se povukla na godinu dana.

Potom je objavila album "Decenija", a mnogi su znali da su pojedine pesme posvećene upravo njenom preminulom suprugu. Nizali su se hitovi, albumi, pesma "Pile" koju je javno posvetila Arkanu, veliki koncerti... Njena karijera i popularnost nastavili su da rastu.

Imala sam duge periode samoće i skockala sam život kako meni prija. Živim kako hoću i nije mi potreban muškarac da bih bila srećna. Uostalom, ne treba mi partner da bih imala finansijski oslonac, ja to mogu sve sama. Želim mir, ne treba mi ludilo, ne ložim se na to! Ponekad kažem sebi: "Bože, hvala ti što mogu ovako da živim i da imam apsolutnu slobodu" - rekla je Ceca jednom prilikom.

Svetlana je jednom prilikom ispričala da je prvi put videla Željkovu sliku u jednom magazinu, te da je tada već poželela da se uda za njega jer je bila sigurna da je "ugledala čoveka svog života". Želja da ga upozna uskoro joj se i ispunila.

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao, Željko mi je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Svi su ustajali kad Arkan uđe, ja sam sedela" Ispovest DADILJE koja je čuvala Anastasiju - otkrila TAJNE Ražnatovićevih

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024

Nije očekivala da će dobiti taj posao...Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u prestoničkom hotelu "Interkontinental". Danas se navršava 24 godine od njegove smrti...Porodica Ražnatović je danas izašla na groblje kako bi održala pomen Arkanu. Prvi je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.