Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2024, 18:30

Cecu vređaju, a ona poručuje: Neću u blato, tu samo svinje uživaju

Napad na Cecu zbog autorskih prava ne prestaje, oglasila se i pevačica
Ceca Ražnatović se pre nekoliko dana pohvalila kako je dobila na sudu bivšeg saradnika Aleksandra Milića Milija, pa su po presudi njih dvoje sada suvlasnici fonograma njenih albuma.
Međutim, odmah se oglasio Milijev advokat, koji je poručio da spor nije gotov i da suđenje se nastavlja, ali u izjavi je pomenuo i druge autore koje je navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ceca oštetila.
Antonio Ahel/ATAImages

Napad na Cecu se nastavlja, pevačica otkrila šta misli o onima koji je povrede Svetlana Ceca Ražnatović s bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem našla se na sudu zbog spora oko autorskih prava. Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, kako kroz takmičenje ,,Zvezde Granda”, tako i kroz medije, ali Ceca je svojevremeno stavila tačku na ta nagađanja i otkrila šta misli o Miliju.
“Mogu da me razočaraju samo ljudi za koje sam emotivno vezana, a s Milijem sam bila vezana samo poslovno. Mi smo završili saradnju i zaista mu želim sve najbolje”, rekla je tada Ceca.
Inače, folk diva jednom prilikom i otvoreno priznala da drži do sebe, ali da ne mrzi čak ni one koji je namerno povrede.
Ata images

“Ja ne dam na svoje dostojanstvo, ali ne mrzim nikog. Zaboli me kada me neko jako povredi, a bila sam povređivana mnogo puta. Ja negde u duši možda i oprostim. Još nisam na tom nivou duhovnosti pa da mogu sad da kažem svima praštam. Slagala bih, to nije istina. Mogu, u zavisnosti od toga koji je to bio intenzitet bola kojim sam povređena, mogu da oprostim u svojoj glavi, ali ta osoba je završila sa mnom za sva vremena.”
Pročitajte Usred napada na Cecu oglasio se Veljko Ražnatović – Posle njegovih reči retko ko će smeti da ih uzima u usta “Možda bih ja mogla kad pomislim neću negativnu energiju oko sebe i da oprostim, i mnogima sam i oprostila, ali to više nikada nije bilo to. Ja sam se sklonila iz njihovih života jer prosto ne može drugačije. Ja to ne mogu, buni mi se biće. Ali to ne znači da tu osobu ja mrzim, da joj želim nešto loše. Ne mogu, povredili su me. Ali neću toj osobi ni vratiti jer po čemu sam onda ja bolja ako se valjamo u blatu? Tu samo svinja uživa, a ti izađeš blatnjav”, rekla je Ceca.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.