Cecin dečko bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića

Izvor: Tracara.com, 14.Jan.2021, 01:50

Cecin dečko bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića

View this post on Instagram A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic) Dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović je bivši muž Zorane Tasovac, koja je trenutno u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Naime, Bogdan Srejović je bio u braku sa aktuelnom devojkom Saše Kovačevića, Zoranom Tasovac i sa njom ima ćerkicu Iskru. Zapravo, Bogdan i Zorana su razvedeni već pet godina, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su u dobrim odnosima zbog ćerkice koja im je prioritet. Inače, Srejović je menadžer jednog poznatog beogradskog lokala. Da podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović upoznali su se preko prijatelja, a odmah su počele da sevaju varnice između njih. Par je na početku krio svoju vezu, ali su na kraju uhvaćeni zajedno, kako se drže za ruke, u jednom prestoničkom restoranu. The post Cecin dečko bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istina o odnosu Cecinog dečka i njegove BIVŠE ŽENE! Imaju ćerku, a evo kako se danas slažu i da li između njih ima zle krvi

Izvor: Blic, 14.Jan.2021

Cecin novi dečko Bogdan Srejović (38) ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.