Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 00:31

Ceci želi dobrog hirurga a od Popovića zahteva samo jedno: Karleuša otkrila šta želi kolegama u Novoj godini

Karleušine želje kolegama bile su krajnje iskrene
Karleušine želje kolegama nekima su zvučale kao kranje iskrene a nekima kao provokaciju. U nastavku možete da pročitate šta je Karleuša poželela Ceci Ražnatović, Dragani Mirković, Milici Pavlović, Aleksandri Prijović i Saši Popoviću.
Rajko Ristić

Karleušine želje kolegama – Ceci Ražnatović želi dobrog plastičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << hirurga – Biću blagonaklona i dobronamerna. Ceci bih poželela dobrog plastičnog hirurga, ali baš dobrog. Ima dobrih u Turskoj. Da uradi jedan dobar fejslifting, da dobro sredi lice i sve i da se vrati na fabrička podešavanja. Šta god mislila ja o njoj, ona je nekad bila fam fatal.
Pročitajte Kraj rata? Ceca i Karleuša stavile tačku na suđenja, evo kako je došlo do pomirenja – Za to mora da izdvoji brdo love, ne znam kako sada ide s poslom. Da se uradi jedan dobar mejkover.
ATA images

Karleušine želje kolegama – Dragani Mirković želi brutalnu turneju i ljubav – Dragani Mirković bih poželela brutalnu turneju, rasprodate arene i ono najbitnije – ljubav. Da nikada ne plače, i da plače samo od sreće. Da se samo smeje i da što više igra i peva. To je njena prava sreća i život. Što više fanova, a ima ih najviše. Ona je ostvarila sve svoje snove.
Pročitajte Karleuša se ponovo obrušila na kolege – Breni se lično obratila s pitanjem koje je sve iznenadilo (foto) – Želim joj i se**. Ne mogu nekako da je zamislim u nekoj se**-akciji. Izvini, Dragana, ne znam šta mi je.
M.M.ATAImages

Karleušine želje kolegama – Milici Pavlović želi uspešne koncerte i odmor – Milici Pavlović bih poželela… Ono što bi svaka žena ženi kvalitetno poželela. Šta mislite da sam joj poželela? Uspešne koncerte, da se što manje nervira jer je stalno pod stresom i u haosu.
Pročitajte Milica Pavlović ni ne sluti šta joj Karleuša radi iza leđa – Evo šta Jelena sprema na 11. avgust FOTO – Ona je kontrol frik i nikako da se opusti. I jedan dobar odmor.
Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandri Prijović: Jednog interesantnog stilistu
– Prija je ostvarila sve za tri života, nemam šta ja njoj puno da poželim. Njoj uopšte ne moraju želje da se ostvaruju. I previše ti je, Prijo, ovo što si dobila u ovoj godini. Nemoj više da budeš neskromna. To ti je, što ti je. Poželela bih joj jednog interesantnog stilistu, koji bi napravio neki koncept i koji bi prilagodio kostime njenim pesmama. Ne znam koliko je ona za to. Ona je mirna i možda nije za to, ali ja gledam sve kroz sebe.
Bojan Vuković

Saši Popoviću: Zahtevam da mi se izvini
– Zahtevala bih da mi se izvini za sve ružne reči koje je za mene u više navrata izgovorio u poslednje vreme. Da kaže da to nije istina i da jednom zauvek prizna da sam ja bila faktor najveće gledanosti i najvećeg hajpa “Zvezda Granda”. Poželela bih mu da mu se opet desi zlatna era i da neko kao ja uđe i napravi opet tu magiju, ali teško.
AUTOR: SVET
IZVOR: N portal
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.