Ceci odloženo suđenje za 24. novembar

Izvor: Studio B, 19.Jul.2011, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceci odloženo suđenje za 24. novembar

Suđenje pevačici Svetalni Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću po tužbi za nasilničko ponašanje odloženo je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za 24. novembar jer optuženi nisu uredno pozvani.

Na suđenje nisu došli ni njihovi advokati, Goran Petronijević i Mladen Magdelinić, koji su sud obavestili da su na godišnjem odmoru i da mole suđenje bude odloženo.

U sud je došao oštećeni Aleksandar Olarević i šest svedoka.

Sudija Danijela >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Koš konstatovala je da nema procesnih pretpostavki i odložila suđenje za kraj novembra. Za krivično delo nasilničkog ponašanja zaprećena je kazana do pet godina zatvora.

Direktor FK Mladi proleter Aleksandar Olarević podneo je krivičnu prijavu protiv Svetlane Ražanatović i Predraga Ocokoljića zbog sukoba koji je imao sa njima pre četiri godine.

Olarević je ranije najavio da će povući krivičnu prijavu ali je tužilašto ostalo pri otpužbi jer se to krivično delo goni po službenoj dužnosti.

Svetlana Ražnatović služi kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je osuđena posle nagodbe sa tužilaštvom pošto je priznala zloupotrebe u transferu fudbalera Obilića.

Ostalo joj je da odsluži još osam meseci kućnog zatvora u vili na Dedinju, a presudom je obavezana da plati i 1,5 milion evra u budžet Srbije.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.