Ceca za koji dan u kućnom pritvoru

Izvor: B92, 07.Jun.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca za koji dan u kućnom pritvoru

Beograd -- Folk pevačica Svetlana Ražnatović već ove nedelje bi mogla da dobije elektronsku narukvicu koju će u kućnom pritvoru morati da nosi osam meseci.

Viši sud u Beogradu je 9. maja prihvatio nagodbu Svetlane Ražnatović i tužilaštva o priznanju krivice, a sada je pisana presuda dostavljena svim stranama u postupku.

Čim sud dobije potvrdu da je presuda svima i uručena, presuda se šalje Upravi za izvršenje zavodskih sankcija. Uprava od tada ima rok od 8 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Ražnatovićevoj i njenoj sestri stavi elektronsku narukvicu.

Kako je za B92 objašnjeno, to bi moglo da bude urađeno i u mnogo kraćem roku.

Nakon što je Viši sud prihvatio nagodbu i priznanja krivice Svetlane Ražanatović i njene sestre Lidije Ocokoljić, prehtodno postignutu sa tužilaštvom, bilo je najavljeno da će njih dve kaznu kućnog pritvora od osam odnosno šest meseci početi da izdražvaju u junu.

Prema sporazumu, Ražnatovićeva je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

Lidija Veličković Ocokoljić nagodila se sa tužilaštvom da prizna da je pomagala sestri u malverazacijma sa transferom fudbalera u zamenu za šest meseci kućnog zatvora.

Svetlani Ražantović je u kaznu uračunat period od četiri meseca koliko je provela u pritvoru 2003. godine nakon hapšenja u akciji Sablja.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NARUKVICA: CECA OD PETKA U KUĆNOM PRITVORU!

Izvor: BezZabrane.com, 07.Jun.2011

Svetlana – Ceca Ražnatović (38) i njena sestra Lidija Ocokoljić (37) od juče su i pravosnažno osuđene na godinu dana, odnosno šest meseci kućnog pritvora. U roku od 15 dana u budžet Srbije moraju da uplate i prvu ratu od ukupno milion i po evra. Pevačici će presuda stići na kućnu adresu...

Nastavak na BezZabrane.com...

CECA: ĆUTAĆU DOK SVE NE PROĐE

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 09:37

BEOGRAD - Ceca čeka narukvicu! - Ćutaću dok sve ne prođe - kratko je juče rekla Svetlana - Ceca Ražnatović za Kurir, ne želeći da odgovori na pitanje da li je konačno uzela u ruke pravosnažnu sudsku presudu...BEOGRAD - Ceca čeka narukvicu!..- Ćutaću dok sve ne prođe - kratko je juče rekla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.