Ceca ubedila Marinu Tucaković da ode kod lekara

Izvor: Tracara.com, 09.Feb.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca ubedila Marinu Tucaković da ode kod lekara

Jedan od najpoznatijih i najuspešnijih tekstopisaca na Balkanu se bori za život na onkologiju u Beogradu. Uz nju je i njena bliska prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović. Kako pišu domaći mediji, upravo je pevačica ubedila Marinu da ode na pregled, kada joj je pozlilo u nedelju. Tada su svi mislili da je to problem sa dijabetisom, koji Marina ima već godinama. Kada se onesvestila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ceca je insistirala da odu kod lekara, gde su je hitno uputili na onkologiju. Tim povodom se oglasila i sama pevačica. ”Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju’’, izjavila je Ceca za Kurir. Marini su urađeni svi detaljni pregledi i biopsija. Rezultati će biti gotovi za nekoliko dana, a svi se se nadaju da će oni biti u redu.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Borba za život Marine Tucaković: Izdrži, lavice, pobedićeš!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2018

Marina Tucaković (64) smeštena je na Institut za onkologiju i radiologiju i to, kako pišu beogradski mediji, na insistiranje Cece Ražnatović koja je potegla svoje veze kako bi njena prijateljica i čuveni tekstopisac dobila najbolji tretman...Marina se danima nije osećala dobro, ali je sve prepisivala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.