Ceca se podvrgla estetskoj korekciji! Sve oči uprte u nju!

Izvor: Svet, 19.Feb.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca se podvrgla estetskoj korekciji! Sve oči uprte u nju!

Folk zvezda Ceca Ražnatović u javnosti se uvek pojavljuje tip-top sređena, a njeni mnogobrojni fanovi sada su dobili priliku da vide i njeno pravo lice, bez trunke šminke.
Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO) Severina pokazala kako uživa sa porodicom a ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA – Sve je laž!? Danijela Karić otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << detalje – OVO je pravi RAZLOG RAZVODA Karleuše i Bojana! Ceca ponosno nosi svoje godine!







View this post on Instagram


















A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 8, 2020 at 6:38pm PST


Naime, popularna pevačica podvrgla se jednom estetskom tretmanu kojim je osvežila kožu koja joj je, sudeći po snimku koju je objavila, za svaku pohvalu.

Ceca je uz video na kojem se u potpunosti prepustila veštim rukama svoje doktorke napisala sledeće:
– Osvežavanje kože vitaminskim koktelima i hijeluronskom kiselinom.

Iako na snimku nema ni trunke šminke, njeni pratioci na Instagramu bili su saglasni u jednom – da pevačica izgleda sjajno.
Interesantno je da Ceca Ražnatović već dugi niz godina ponosno nosi epitet negovane žene, koja dostojanstveno nosi svoje godine. Bilo koju intervenciju da radi, Ceca to uvek uradi sa merom i ukusom, u pravom trenutku.
Ko bi rekao da će Ceca Ražnatović uskoro postati baka, zar ne?!
Svetinstagram prinscreen
The post Ceca se podvrgla estetskoj korekciji! Sve oči uprte u nju! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pravo lice Cece Ražnatović: Popunjavala bore i sve objavila na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 19.Feb.2020

Folk zvezda Ceca Ražnatović u javnosti se uvek pojavljuje tip-top sređena, a njeni mnogobrojni fanovi sada su dobili priliku da vide i njeno pravo lice, bez trunke šminke. Naime, popularna pevačica podvrgla se jednom estetskom tretmanu kojim je osvežila kožu koja joj je, sudeći po snimku koju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.