Ceca se iznervirala: Kud sam se i vraćala u Pinkove zvezde da mi kidate nerve! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca se iznervirala: Kud sam se i vraćala u Pinkove zvezde da mi kidate nerve! VIDEO

Svetlana Ceca Ražnatović se nakon mesec dana vratila u emisiju Pinkove zvezde, a kako je došlo do malih izmena tokom njenog odsustva, pevačica se iznervirala.

Najeveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vratila se u emisiju Pinkove zvezde. Dok su je kolege menjale, došlo je do malih izmena koje joj se nisu dopale. ''Pa vi onda vratite Milija'', rekla je Ceca kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su joj saopštili da je Mili postavio nove kriterijume. ''Kud sam se i vraćala, da mi kidate nerve'', dodala je pevačica. Šta se još dešavalo na snimanju nove emisije, pogledajte u subotu u 21 čas.

 
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.