Ceca sa Bogdanom u BAZENU dočekala njegov rođendan: Evo zašto nije objavio šta mu je poklonila

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 08:45

Ceca sa Bogdanom u BAZENU dočekala njegov rođendan: Evo zašto nije objavio šta mu je poklonila

Romantično veče!

Bogdan Srejović, emotivni partner folk zvezde Cece Ražnatović, proslavio je 38. rođendan sa najbližima u restoranu, a noć pre toga imao je i romantičnu četsitku i momente, nasamo, sa Cecom.

Bogdan je dočekao rođendan sa Cecom, na bazenu, u romantičnoj atmosferi. Ceo dan se nisu razdvajali, a u večernjim satima su sa prijateljima i porodicom proslavili njegov rođendan u jednom beogradskom lokalu.

Pored Cece, slavlju su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvovale i njena ćerka Anastasija Ražnatović, sestra Lidija, snajka Bogdana Ražnatović, kao i Bogdanovi prijatelji, a mnogi komentarišu da su pevačica i njen partner blistali jedno pored drugog.

- Bogdan zbog pandemije nije želeo da pravi veliko veselje, već je okupio samo najbliže ljude. Rođendan je dočekao sa Cecom, na bazenu, u romantičnoj atmosferi, nakon čega su ceo dan proveli zajedno. Pre nego što su došle zvanice uživali su sami na ručku i posvetili se jedno drugom, a onda je uveče usledilo intimno slavlje - rekao je izvor.

- Ni Ceca ni Bogdan nisu materijalisti, pa slavljenik nije želeo da otkrije šta mu je draga poklonila. Svi su bili sjajno raspoloženi, a okupljene je uveseljavala i Bogdanova ćerkica, sa kojom je slavljenik i oduvao svećice - dodao je izvor za Blic.

Srejović je imao tri rođendanske voćne torte na kojima je bio i vatromet, a sa ćerkom Iskrom u naručju duvao je svećice. Atmosfera je bila odlična, a pevačica je uživala na proslavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.