Ceca renovira ćeliju!

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca renovira "ćeliju"!

Folk pevačica obavlja poslednje pripreme pred početak služenja osmomesečne kazne. Rešila je da renovira vilu za kućni pritvor.

Svetlana-Ceca Ražnatović renovira vilu u kojoj će provesti narednih osam meseci kućnog pritvora! Iako je juče prostrujila vest da je pevačici stavljena narukvica i da je kazna kućnog pritvora otpočela, reporteri „Alo!“ uverili su se na licu mesta da Ceca i dalje slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šeta.

Romana otpevala Cecinu "Dugu"! (VIDEO)

Mili: Brena bolja od Cece!

Cecu ne dotiču zli jezici!

Poslednje dane pred pritvor folkerka koristi da sredi kuću i da je maksimalno prilagodi novonastalim okolnostima. Poznata pevačica, koja je sklopila "dil" sa sudom i tužilaštvom da kaznu služi u kući, za renoviranje je unajmila braću Crnogorce.

Juče oko 10 sati ujutru snimljen je dolazak sivog „audija“ pred pevačicinu vilu u ulici Ljutice Bogdana 3. Iz luksuznog automobila izašla su trojica muškaraca, koji su prvo otišli do kućice ispred vile, u kojoj se nalazilo lično obezbeđenje Ražnatovićeve. Posle kratkog razgovora, ušli su u dvorište, a za njima i majstori, koji su izašli iz starog „pasata“ sa crnogorskim tablicama. Pet minuta kasnije, pred kuću je stao crni džip, iz kojeg je izašla Svetlana Ražnatović sa sestrom Lidijom, držeći u ruci CD. Pevačica se pojavila u prilično opuštenom izdanju, u beloj trenerci i majici, i odmah je ušla u kuću, gde su je majstori već čekali.

Pola sata nakon toga, građevinci su napustili Cecinu vilu odnoseći iz nje bele gipsane ploče.

Da je u kući pevačice poprilično burno ovih dana videlo se i kad je oko 10 i 45 pristigao službeni automobil „Pošte“, iz kojeg je iznet veliki paket i koji je odmah unet u kuću.

Rešenje o narukvici još putuje iz suda!

Uprava za izvršenje zatvorskih sankcija Ministarstva pravde u toku jučerašnjeg dana nije dobila rešenje suda po kojem treba da postupi i stavi narukvice na noge Svetlani Ražnatović i njenoj sestri Lidiji Ocokoljić.

- Od momenta stizanja rešenja u Upravu, dužni smo da u zakonskom roku od osam dana instaliramo uređaje u samoj kući i na noge Ražnatovićevoj i Ocokoljićevoj. Imamo obučene ljude za to i nikakva privatna lica ne angažujemo za instalaciju uređaja - rekao je izvor u Upravi, koji je dodao da niko od njihovih zaposlenih juče nije ulazio, niti je bio pred vilom u Ljutice Bogdana na Dedinju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca renovira ćeliju!

Izvor: medio.rs, 08.Jun.2011

Folk pevačica obavlja poslednje pripreme pred početak služenja osmomesečne kazne. Rešila je da renovira vilu za kućni pritvor.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.