CECA PRVO IDE ARKANU NA GROB, PA U ZATVOR

Izvor: Kurir, 09.Jun.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA PRVO IDE ARKANU NA GROB, PA U ZATVOR

BEOGRAD - Odlo-ženo izdržavanje kazne . Svetlana - Ceca Ražnatović (38) obići će u subotu, na zadušnice, grob pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Stavljanje narukvice i odlazak u osmomesečni kućni pritvor će joj, najverovatnije, biti odloženi za sledeću nedelju.

BEOGRAD - Odlo-ženo izdržavanje kazne.

Svetlana - Ceca Ražnatović (38) obići će u subotu, na zadušnice, grob >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Stavljanje narukvice i odlazak u osmomesečni kućni pritvor će joj, najverovatnije, biti odloženi za sledeću nedelju.

- Ceca ima jednu veliku želju - da pre odlaska u pritvor upali sveću na Arkanovom grobu, pa će poslednje dane na slobodi iskoristiti da to i učini. Baš pred njen odlazak u pritvor su zadušnice. Nije joj važno ni da li će joj narukvica biti stavljena baš na rođendan, 14. juna - kaže za Kurir prijatelj poznate pevačice.

Ceca je donela odluku da tokom ispunjavanja svog dela dogovora s tužilaštvom ne izlazi iz kuće.

- Želi da se sve što pre završi, pa da nastavi normalno da živi. Tokom služenja kazne iz­laz­iće samo ukoliko to zaista bude morala. Jedno je sigurno, njen nadzornik neće imati mnogo posla, jer je obećala da će biti disciplinovana - dodaje Cecin prijatelj.

Inače, njoj će tako biti dozvoljeno da ode mužu na grob, baš kao što je i Ratku Mladiću bilo dozvoljeno da poseti grob svoje ćerke Ane 31. maja, pre odlaska u Hag. Jedina razlika biće u tome što su Mladića pratili Bruno Vekarić, zamenik tužioca za ratne zločine, i policija, dok će Cecu pratiti njena porodica i privatno obezbeđenje.

Podsetimo, Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić izdržaće osam odnosno šest meseci kućnog zatvora uz elektronski nadzor.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.