Ceca progovorila o godinama, zbog ovoga joj APLAUDIRAJU SVE ŽENE U SRBIJI

Izvor: Story, 21.Okt.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca progovorila o godinama, zbog ovoga joj APLAUDIRAJU SVE ŽENE U SRBIJI

Naša najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, u emisiji “Magazin IN” progovorila je o tome da joj je preko glave da sluša, kako kaže, to šta žene treba da rade kada dođu u određene godine. – Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf… A mi koje imamo 40 plus? ... The post Ceca progovorila o godinama, zbog ovoga joj APLAUDIRAJU SVE ŽENE U SRBIJI appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Niko nema prava da mi kaže da sam matora! Ceca užasnuta komentarima ljudi!

Izvor: Svet, 21.Okt.2019

Ceci Ražnatović došlo je preko glave da sluša o tome kako bi žene trebalo da se ponašaju kada dođu u određene godine, pa je odbrusila svima koji se usuđuju na taj način da se obrate nežnijem polu.. Ona je u emisiji „Magazin In“ bez dlake na jeziku poručila da nije mrtva jer ima više...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.