Ceca priznala da ima DEČKA? Evo šta je rekla da će uraditi pre Anastasije i Veljka

Izvor: Story, 27.Jul.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca priznala da ima DEČKA? Evo šta je rekla da će uraditi pre Anastasije i Veljka

I dok naslednici Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija i Veljko, ne kriju koliko su srećni u svojim ozbiljnim ljubavnim vezama, pevačica gotovo nikada ne priča o svom emotivnom životu. Međutim, ovoga puta nije odolela da ne progovori na ovu temu, a i našali se. – Ja ću da se udam pre svih njih! Ja ću da pravim i ... The post Ceca priznala da ima DEČKA? Evo šta je rekla da će uraditi pre Anastasije i Veljka appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović: Ja ću da se udam pre svih njih!

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2019

Anastasija i Veljko Ražnatović su već duže vreme u ozbiljnim emotivnim vezama, a njihova poznata majka Ceca Ražnatović našalila se na njihov račun. Ja ću da se udam pre svih njih!.."Ja ću da se udam pre svih njih! Ja ću da pravim i venčanje i sve" - rekla je Ceca kroz šalu, a onda priznala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.