Ceca priredila iznenađenje za Bogdanu i svoju porodicu

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca priredila iznenađenje za Bogdanu i svoju porodicu

Koliko je Svetlana Ceca Ražnatović oduševljena novom snajkom govori i to što je veoma često iznenađuje poklonima, a sada je, nakon brilijantskog sata koji joj je darovala povodom veridbe, pripremila još jedno iznenađenje za Bogdanu Rodić. ‘’Vodim ih sve u Meksiko!’’ otkrila je folk diva,  misleći na novopečene verenike i mlađu ćerku Anastasiju. ‘’3. i 4. januara nastupam u Kaknkunu i idemo svi zajedno. Želja mi je da ih častim jednim lepim putovanjem i da prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << januarske hladne dane provedemo u tropskom raju. Biće nam super’’, ispričala je oduševljeno Ceca, uz dodatak da je Rodićeva osvojila i njeno a ne samo Veljkovo srce. ‘’Bogdana kod nas živi dva meseca, sjajno funkcionišemo i slažemo se. Slobodno mogu da kažem da sam pored Anastasije dobila i drugu ćerku’’, zaključila je sa osmehom Ražnatovićeva, prenosi Srbija Danas.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Svetlana Ceca Ražnatović poklanja putovanje iz snova!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2018

Folk diva uskoro će oženiti svog sina Veljka koji je nedavno zaprosio svoju devojku Bogdanu Rodić. Svetlana Ceca Ražnatović poklanja putovanje iz snova!..Veljko je Bogdani tom prilikom darivao skupoceni prsten, a sada je Ceca odlučila da im pokloni i svadbeno putovanje i to u Meksiko, obzirom da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.