Ceca predstavila novi spot i otkrila sta misli o ljubavnom trouglu

Izvor: medio.rs, 21.Mar.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca predstavila novi spot i otkrila sta misli o ljubavnom trouglu

Pevačica u ulozi preljubnice

Svetlana Ceca Ražnatović promovisala je juče spot za pesmu „Dobro sam prošla“, u kojem se pojavljuje kao neverna žena.

Velika folk zvezda u spotu je atraktivnija nego ikad, a glumi ženu koja ostavlja muža i s ljubavnikom odlazi na Tajland. Prevarenog supruga glumi manekenMarko Slankamenac, a Cecinog ljubavnika mladiAleksandar Jovović.

Međutim, ona otkriva da u stvarnom životu ne podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prevaru!

U pesmi „Dobro sam prošla“ govori se o tome kako žena vara svog partnera. Kakav je tvoj stav prema ljubavnom trouglu?

- Ne podržavam ljubavni trougao. Ukoliko se dvoje ljudi vole, međusobno podržavaju i razumeju, za treću osobu tu nema mesta.

Imaš li ambicija da se pojaviš na velikom platnu?

- Nemam ambicija da se ozbiljnije bavim glumom. Moj glumački angažman ostaće isključivo u domenu ekranizacije pesama koje izvodim. Ulogom preljubnice pokušali smo da ispratimo temu pesme i prikažemo ljudima priču koja je deo svakodnevnog života. Ništa mi nismo izmislili što se već nekome nije dogodilo. Meni lično nije.

Kakve utiske si ponela s Tajlanda?

- Divno sam se provela, otišla sam na odmor s prijateljima, koji su došli na ideju da spojimo lepo i korisno, i tako je nastao ovaj spot. Nismo bili opterećeni rokovima i vremenom. Snimali smo kad smo osećali potrebu za tim. Mislim da smo pozitivnu energiju i atmosferu koja je vladala na Tajlandu preneli u spot.

U novom spotu izgledaš kao tinejdžerka. Ima li ta promena veze s tvojim trenutnim emotivnim stanjem?

- Na moj izgled i moju energiju utiču moja dva tinejdžera. Kuća nam je uvek puna omladine, koja mi prenosi mladalački i pozitivan duh. Pesma „Dobro sam prošla“ omiljena je Veljku i Anastasiji.

Nakon tvoje objave da ideš na Tajland pola estrade se preselilo baš tamo. Možeš li nam otkriti koja je sledeća destinacija?

- Moram da zahvalim turističkoj agenciji „Big blu“ na predivnoj saradnji i kraljevskom tretmanu. Omogućili su nam sve uslove za snimanje spota, što samo pokazuje koliko profesionalno posluju. Planiramo još jedan spot na novoj egzotičnoj destinaciji.

Kako si preživela put avionom budući da je poznato da ne voliš duge letove?

- Sve duge letove prespavam. Nemam problem ni s razlikom u vremenu, ali nisam baš preterani ljubitelj aviona.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.