Ceca pozvana na dva suđenja istovremeno

Izvor: Blic, 24.Nov.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca pozvana na dva suđenja istovremeno

Svetlana Ceca Ražnatović trebalo bi sutra da se pojavi u Prvom osnovnom sudu gde se vodi postupak protiv nje i njenog zeta Predraga Ocokoljića optuženih da su pretili direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću. Istovremeno, pred Specijalnim sudom Ceca je pozvana kao svedok na suđenju Luki Bojoviću i “zemuncima”.

Pevačica je zbog zdravstvenih problema odsustvovala sa prethodnih ročišta u oba postupka, a zbog izostanka sa suđenja Bojoviću već je jednom i novčano kažnjena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se suđenje Bojoviću i "zemuncima"

Izvor: Press, 24.Nov.2013

Bojović, Vladimir Milisavljević Budala, Miloš Simović i Sretko Kalinić u ovom procesu terete se za ubistvo Branka Jeftovića Jorge 2004. i za pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka iste godine, kada su poginuli njihovi telohranitelji Dejan Živančević i Milutin Jovičić.. Na...

Nastavak na Press...

Ceca se pojavila na suđenju Bojoviću i zemuncima

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 10:22

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas u sudnici Specijalnog suda u Okružnom zatvoru kao svedok na suđenju Luki Bojoviću i pripadnicima zemunskog klana. Suđenje Ražnatovićevoj i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog pretnji direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću, koje je bilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.