Ceca podnela krivičnu prijavu!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca podnela krivičnu prijavu!

Pevačica podnela krivičnu prijavu protiv NN lica koje je objavilo fotomontažu pevačice na društvenim mrežama

Pevačica Svetlana Ceca Ražanatović, podnela je krivičnu prijavu protiv NN lica koje je putem društvenih mreža plasiralo fotografiju na kojoj je navodno gola pevačica.

Pevačica se preko advokata obratila državnim organima "kako bi visokotehnološkom kriminalu stala na put", piše "Kurir".

Šta je na slikama?

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << društvenim mrežama kruži fotografija gole žene koja leži na stolu za masažu, za koju se misli da je pevačica Svetlana Ceca Ražanatović .Ta žena na sebi nema garderobu, a na slici se vide i muške ruke preko njenih grudi.

Prema krivičnom zakonu, za ovo delo zaprećena je kazna od tri do pet godina zatvora.

Skandal: Ucenjuju je golišavim fotkama?

Početkom prošle godine u javnost su "isplivale" golišave fotografije našeg poznatog glumca:

Glumac Branislav Lečić doživeo je neprijatnost kada je nepoznata osoba otvorila profil pod njegovim imenom i slala neprimerene poruke devojkama, uključujući i eksplicitne fotografije. Korisnici Facebook-a su mislili da im je glumac slao degutantne slike, pa je Lečić je rešio da se oglasi na svom pravom profilu i upozori sve svoje fanove na prevaru.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.