Ceca peva za SPS u Vranju 3. maja?

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca peva za SPS u Vranju 3. maja?

Stranke za sam finiš predizborne kampanje spremaju završne konvecnije. SPS završni skup 3. maja ima u Vranju, na kom bi mogla da se pojavi Svetlana Ražnatović.

OK radio iz Vranja, pozivajući se na nezvanične informacije iz SPS-a, saznaje da će Svetlana Ražnatović pevati na završnoj konvenciji koalicije SPS - PUPS - JS koja je za poslednji dan kampanje zakazana u Vranju. Na tom skupu u Sportskoj hali u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo bi da nastupi i folk pevačica Ana Bekuta.

Na nedavnoj lokalnoj konvenciji SPS-a u Vranju bio je najavljen dolazak niške "Galije", ali je samo upriličen nastup frontmena tog benda Nenada Milosavljevića - Neše Galije koji je i ranije pevao na skupovima SPS-a.

Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić, prisustvovali su u utorak uveče koncertu folk pevačice Ane Bekute na kome je u jednom momentu Dačić izašao na binu i zapevao. U prvom redu u publici sa njima su bili i ministri Milutin Mrkonjić i Oliver Dulić, potpredsednik vlade Jovan Krkobabić i predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović.

Folk pevačica Svetlana Ražnatović je od 22. februara na slobodi pošto je izdržala kaznu od 8 meseci kućnog zatvora. Ona je bila osuđena zbog malverzacija s transferima fudbalera Obilića, a kaznu od milion i po evra i 8 meseci kućnog zatvora dobila je nakon što je sa državom skopila sporazum o priznanju krivice.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: Jug Srbije prioritet

Izvor: RTS, 25.Apr.2012

Južna Srbija će imati prioritet u razvoju zemlje, rekao predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić u Nišu. ..Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić izjavio je u Nišu da će južna Srbija imati prioritet u razvoju zemlje..."Južna Srbija imaće prioritet u razvoju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.